Tyson Kidd har forsøgt at overbevise den tidligere stjerne om at vende tilbage

tidligere bryder og nuværende producent Tyson Kidd talte for nylig med Dropkick podcast om en række emner, herunder hans tidligere tag team partner David Hart Smith (nu Davey Boy Smith Jr).siden han forlod USA i 2011, fortsatte Smith med at kæmpe for folk som NJP, NOAH og MLV, men Tyson Kidd har afsløret, at han har arbejdet for at overbevise sin tidligere partner om at vende tilbage til Vince McMahons firma:

“han slags altid, og jeg mener dette på en positiv måde marcherer til rytmen af sin egen tromme, og han slags gør sine egne ting. Han er ikke let svajet, hvilket jeg virkelig kan lide ved ham. Det er ikke som om jeg bare talte med ham en dag, og jeg er som ‘hey man come back here’, og så går han, ‘okay’ og så ligesom du ved kommer tilbage og så en måned senere er han ulykkelig.

” han vejer alt ud, og han tænker meget på alt, hvad han gør, og jeg ved selvfølgelig, hvordan verden har ændret sig de sidste ni måneder har påvirket ham, hvad angår han har bare ikke kæmpet meget ofte. Først til sidst havde han et par kampe endelig, men han skulle til Japan og ting, og disse planer blev ændret.”

” så hvor han ender ærligt i dette øjeblik ved jeg ikke. Jeg optog en ting for hvem ved, hvornår dette kommer ud, men jeg optog ikoner på netværket for Davey Boy. De spurgte mig om Harry, og jeg sagde forhåbentlig, når dette kommer ud, er han tilbage her.”

det er faktisk blevet rapporteret, at vi er en af mange kampagner, der er interesseret i at underskrive Davey Boy Smith Jr nu, da han er en fri agent, så måske vil Tyson Kidd få sit ønske i 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.