Mom Projects

sidste uge skrev jeg om den brugerdefinerede opbevaringsbænk, jeg byggede til alkoven i mit soveværelse, og jeg var så begejstret for at dele den. Bænken var bare ikke komplet uden en behagelig pude, så jeg gjorde min yndlings ting og begyndte at ramme stofbutikker. Faktisk ikke sandt … først målte jeg bænken og forbandede et par gange, hvor længe det var, og hvor meget en skumpude ville koste mig! Så blev jeg online undersøgt i et par timer for længe og bestilte endelig en. Endelig ramte jeg stofbutikkerne, lettet over at have skumindsatsen købt bag mig. Jeg stresser altid lidt, når jeg bruger mere end et par dollars på noget, hvis mit eksperiment går galt. Den hjælp, jeg fandt online (og jeg vil sætte linkene i bunden) var spektakulær, og jeg havde intet at frygte. Denne tutorial vil tage dig trin for trin gennem processen, herunder en række tips, som jeg tror vil hjælpe med at lette dig gennem processen med ingen rifter.

Lets talk fabric – en af mine yndlings ting! Nu … der er mange måder at få et stort stykke stof billigt på. Jeg anbefaler at tjekke badeforhæng (især hvis du vil have noget vandtæt til et udendørs sæde), draperipaneler og endda lagner/dynebetræk. Du ved aldrig, hvad du finder på salg, og med en lang pude kan du undgå en søm, hvis du går den rute. Jeg ville have noget unikt, men da jeg fandt dette fantastiske polstret stof i en khaki kurvvævning til $11, kunne jeg ikke give det op! Jeg besluttede at gå mere funky med vinduet nuancer, men mere om det senere. Puden var slet ikke hård, før jeg startede, selvom jeg lavede et bjerg af rør. For instruktioner tjek denne Smarte piping tutorial http://momprojects.com/piping-tutorial/ , du kan lave rør hele dagen lang for næsten ingenting!

før du starter, synes jeg det altid er nyttigt at sikre dig, at du har alle dine forsyninger til rådighed. Så Surf, shop eller rod gennem dit hus og find disse varer.

forsyninger:

stof – hvor meget afhænger af størrelsen på din pude, du har brug for et frontpanel et bagpanel, 2 sider, 1 forkant og 2 bagkanter (til en lomme)

tråd – for at matche dit stof

Piping – lav nogle ved hjælp af den tutorial, jeg linkede til ovenfor

saks

Pins

Skumpudeindsats (jeg brugte 3″)- Se mine noter nedenfor om, hvor jeg købte min.16 ” til en 60 i pude for at give dig en ide

Stof Pen

symaskine med lynlås fod

noter på skumindsatsen:

det dyreste stykke af dette projekt var skumindsatsen, du kunne nok komme væk med noget tyndere end 3″, men sørg for at justere dine målinger, da denne tutorial antager en 3″ Pude. Jeg købte min gennem http://www.thefoamfactory.com/seatcushion/seatcushion.html. Efter meget forskning valgte jeg dem, fordi prisen var god, de skar den nøjagtigt til den rigtige størrelse, og du kan bestille den dækket med batting, hvilket gør den ekstra blød. Jeg har dog ikke noget forhold til det firma, dette er strengt min mening. Du kan også købe dem i din lokale håndværksbutik, og med en kupon koster det sandsynligvis omtrent det samme beløb.

lad os lave denne hvalp!!

Fold dit stof (eller hvilket blødt fladt stof du vælger til din pude) i halvdelen og skær en 3/4″ omkreds omkring den.

Lay out pude på Stof

pude med 3/4″ panel cut

skær langs folden for at skabe 2 stykker, du vil bruge på til toppen og en til bunden af din pude.

Klip på Fold for at oprette 2 stykker – top og bund

skær nu dine side-og for – /bagstykker. Bagsiden bruger faktisk 2 stykker, der danner lommen med velcro. Her er målingerne baseret på en 60″ 18 ” pude.

forstykke: 4,25″ 62″ (bredde + 1,25″, længde +2″)

sidestykker: 4,25″ 20 “(bredde + 1,25″, længde + 2”)

bagstykke: 5,5″ 62″ (bredde + 2,5″, længde +2″)

bagklap: 3,5″ 62 ” (bredde + .5″, længde + 2″)

Label alle stykker

mærkede Side-og endestykker

den første ting at gøre er at samle sidestykkerne, du skærer 5, men for dette trin vil kun bruge 4, Lad det smalle bagstykke være ude for nu. Det kommer vi til senere. Saml strimlerne omkring din pude med højre side af stoffet vendt ind og fastgør kanterne. Bagstykket er bredere, du skal rette det op på den ene kant, så det er 1,25″ højere på den anden side. Du kan se, hvordan det skal se ud på bagsiden af billedet.

Pin sidestykker

fjern forsigtigt disse stykker fra puden og sy sammen. Når du får det bageste stykke, der er højere, skal du folde stoffet over, så det er i niveau med resten og sy langs bagstrimlens mappe over stoffet for at sikre det og skabe en færdig kant. Til fremtidig reference, lad os henvise til dette stykke, du lige har konstrueret som det “rektangulære kantstykke”.

sy sider sammen

Stitch langs tilbage fold

Jeg anbefaler at sætte den tilbage på puden bagefter for at sikre, at den passer godt, men ikke trækker eller rynker. Jeg ved…irriterende, men tro mig, det er mere irriterende at komme dybt ind i dette og så indse, at det ikke passer ordentligt.

tid til at fastgøre rørledningen!!

nu bliver det spændende, du tager toppanelet og med højre side opad, fastgør rørene rundt om kanterne med rørets rå kant vendt udad. Jeg er sikker på, at du målte alt perfekt, men her er et tip, der hjalp mig enormt. Før pining rørene og sy det, skal du måle det “rektangulære kantstykke” igen og sørge for at fastgøre rørene, så det passer nøjagtigt sammen med det. Den bedste måde at gøre dette på er at fastgøre det ene hjørne af rørledningen og holde det ved siden af det “rektangulære kantstykke”, når du bevæger dig langs med resten af rørene. Hvis alle 4 hjørner stiller op, skal du være god. Jeg gjorde det ikke og syede rørene på. Det var lidt væk, og det tog mig lidt ekstra tid at trække det hele ud og prøve igen (ok masser af elendig ekstra tid). Lær af mine fejl, og red dig selv!

sy rørene på med en Lynlåsfod. Når du kommer til slutningen, skal du krydse enden af rørledningen over starten for at skabe en kontinuerlig rektangulær form. Jeg fastgjorde rørene på toppanelet først og syede det på. Sæt derefter dækslet på puden og fastgør rørene på bundpanelet. Jeg var i stand til at få den til at line op næsten perfekt på denne måde.

sy rør på toppanelet

sæt toppen af dækslet over puden og fastgør rørene på bundstykket. Husk, pin det på højre side af stoffet med den rå kant vendt ud mod kanten.

Stiftrør, så det justeres med rektangulært kantstykke

Følg de samme trin, som du gjorde på det øverste stykke for at sy rørene på bunden. Før du fastgør bundstykket til resten, skal du tilføje bagklappen. Tag den smalle strimmel tilbage, og sy en fald på hver af de 2 korte sider og en af de lange sider. Du skal folde hver side to gange for at lave en flot færdig kant. Mit stof var så tykt, at det var hårdt på de små sider, så jeg foldede det bare en gang. Det viste sig ikke i det færdige produkt-Pyha!

Pin, jern og hem 3 sider af den smalle rygklap

fastgør bagklappen på bagkanten af bundpanelet, hvilket sikrer, at alle de rå kanter vender i samme retning. det skal hænge lidt over hver ende. Disse ender vil til sidst blive gemt i puden. Sy bagklappen på ved hjælp af lynlåsfoden.

Pin og sy tilbage flap på bagsiden endge af bagpanelet

Ok….kom tæt på! Drej nu det øverste stykke (det med siderne fastgjort) indvendigt ud og læg puden i det. Det skal passe tæt som en fejl i et tæppe. Med den forkerte side opad skal du sætte bundstykket ovenpå og fastgøre kanterne til siderne lige langs kanten, hvor du syede rørene på. Lad bagsiden (side med klappen) løsnes, så du kan få den ud.

fastgør bundpanelet til sidepanelerne

lad side med bagklap være åben

Du kan se, at jeg skar mit stof lidt for stort, jeg er sååå konservativ! Hvis du også finder dig selv med masser af ekstra stof/rør rundt om kanterne, vil det gøre livet lettere at trimme det af nu. Hjørnerne du skal trimme i en vinkel, det vil hjælpe puden til at passe mere pænt.

Trim overskydende stof

Fjern nu dækslet forsigtigt fra puden, jeg tror, jeg blev stukket med en stift omkring 100 gange! Ikke godt at bløde på din dækning! Heldigvis (tror jeg) Jeg er en af de mennesker, der ikke bløder let. Det er et mareridt at få en blodprøve, de ser på mig som om jeg er en slags blodløs freak.

pas på ikke at blive poked!!

sy langs de 2 sider og forsiden af dækslet, og pas på ikke at sy oven på rørene. Denne del er lidt vanskelig, men stol på mig, når du først har fået fat i det, er det ikke så dårligt. Tricket er at sy så tæt på rørene som muligt uden at sy på det. Lad bagsiden være åben, Sådan får du dækslet på puden, og hvor du vil sy velcroen.

nu den virkelig spændende del, drej dækslet højre side ud og læg puden i dækslet….det føles så godt!

sæt puden i dækslet og skrig med lykke!

håndtering af bagklappen er den sidste del.

Du skal have en åbning som denne

træk den bredere side over bagklappen for at sikre en stram pasform

skær velcroen i 4 mindre strimler 3-4″ lange og sy dem langs ydersiden af bagklappen (højre side) og indersiden (vrangen) af bagstykket. De skal stille op. Husk-sæt krogdelen af velcroen den ene side og løkkedelen på den anden for at sikre, at pinden sammen holder puden lukket.

påfør velcro på bagsiden af puden

sørg for, at krog og løkke er på modsatte sider!

Indsæt pude og Velcro ryggen lukket

sagde jeg tidligere, at dette var let…ok, måske ikke svært, men det tager lidt udholdenhed! Det tager mere end en lur at afslutte, men jeg synes, det er det værd. Jeg elsker det rene udseende af rør, og jeg må sige, at dette er en super behagelig pude, som jeg planlægger at hvile min momproject butt på i mange år fremover!

brug for hjælp? Her er nogle gode ressourcer! Du er velkommen til at kontakte mig eller efterlade et spørgsmål i kommentarformularen!

Hvis du vil gøre dette, vil jeg foreslå at læse gennem denne tutorial først sammen med nogle andre, som jeg fandt virkelig nyttige.

Jeg lærte fra Bretagne, aka temmelig handy pige. Ikke kun er hun smuk og praktisk, men hun er en inspiration for mig! Tjek hendes tutorial til syning af en bænkpude med rør samt hendes andre indlæg. Formålet med hendes blog www.prettyhandygirl.com er at give dig mulighed for at gennemføre dit eget projekt, og dreng gør hun det! Helt seriøst … absolut en af mine yndlingsblogs nogensinde nogensinde!

Jeg gennemsøgte også internettet for de bedste rørpudetutorials, jeg kunne finde, og jeg kan varmt anbefale følgende….

absolut svinge af Courtney blog www.apluslife.net . Hun trak en sød pude ud for $35!! Nedenfor er et link til hendes DIY bænkpude med rør, jeg anbefaler at tjekke resten af hendes blog, især hvis du har børn og har brug for en god latter, hun er sjov! Hendes datter Abigail er en af de yndig lille keruber, der gør du ønsker et hus fuld af piger!

Natalie at www.sophisticatedyellow.com har en afslappet elegant stil (hvis det er muligt) og er et rent geni med teksturerede neutrale! Hun kan konstruere, sy, renovere og have alt sammen på et helt rimeligt budget. Jeg vil prøve så mange af hendes ideer, at det får mit hoved til at dreje!

Ok, Gå nu rør en pude og send mig nogle billeder!! Jeg elsker at høre fra dig og se, hvad alle laver!

Heidi

kommer snart … Roman Shade Tutorial!

Du kan finde dette indlæg link på følgende parter…

alderberryhill Igottacreate iheartnaptime thediydreamer sycando

motivatemondayblockparty boogieboardcottage funkypolkadotgiraffe coastalcharm

ikkejusterhuskone sugarbeecrafts salttræ myuncommonsliceofsuburbia

livmed morebabies allthingsthursdaybloghop perfektimperfect

pincentivebloghop the 36thavenue thecraftyblogstalker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.