Jeg var den på dit fly med flu

i løbet af mange års relativ sundhed var jeg blevet uforklarligt kæphøj mod Flu. Jeg rystede ikke helt en knytnæve mod himlen og råbte: “Kom og hent mig!”på inficerede afføringsprøver, men stemningen var der. Flu skud var for let panik amatører. Jeg havde i stedet opbygget en naturlig immunitet gennem høje niveauer af IDGAF præget af lejlighedsvise anfald med germophobia. Mine forventninger hver vinter var, at jeg ville blive forkølet i tre til fem dage, med en mulig gentagelsesepisode to uger senere, men intet yderligere. Og så skete det, så pludselig som en af de ildevarslende sygdomme, der signalerer en karakter, er ved at blive skrevet ud af en sæbeopera.

det startede som standard tomat-suppe-og-Netfleks sygdom. Jeg følte mig som skrald, men der var ingen spor af, du ved, diarre, som jeg ville komme til at overveje Pearl Harbor of health assaults. En nat, selvom, da jeg bogstaveligt talt ryste i sengen, min kæreste foreslog, at jeg bare kunne have flu. Jeg afviste ideen ud af hånden. Ingen måde. Det kan ikke være fluen. Ville en flu-redet voksen være så berøvet diarre? Hun spurgte, hvilke symptomer jeg havde, og mit humør sank, da jeg raslede af listen: utæt næse, skoldende pande, tonsil-raslende hoste, kraniumknuserhovedpine, og også arkene var glatte af sved, selvom jeg tilsyneladende følte mig kold nok til at ryste som et blad. “Det er de nøjagtige symptomer på sygdommen,” sagde hun. Så, ja, det var den skide syge. Også på det værst tænkelige tidspunkt.

annonce:

min søsters forlovelsesfest var to dage og 1.000 miles væk. Det var den slags begivenhed, der normalt kunne vurderes som springbar, alt taget i betragtning, men min søster flyttede tilfældigvis til Alaskas bagland dagen efter festen, hvor jeg ikke ville se hende i lang, lang tid. Det var et alvorligt etisk dilemma. Ville jeg være en værre person for at annullere flyvningen og savne min søsters i går aftes i de nederste 48 stater—eller for potentielt at give alle sine gæster med mine patogener?en fælles undersøgelse mellem National Foundation for Infectious Diseases og Emily Post Institute fandt, at 81 procent af befolkningen er enige om, at enhver, der er ramt af influens, skal annullere alle sociale forpligtelser og dybest set føre en klostereksistens, indtil den ikke længere er smitsom, sandsynligvis mens den er pakket ind i et fluffy tæppe som en morgenmad burrito. Denne kollektive frygt synes imidlertid at være rettet mod det værste tilfælde, løjtnant Frank Drebin af smitsomme sygdomme-en vandrende ulykke, der uforvarende smitter alt i sin vej. Hvis en person var påviseligt samvittighedsfuld hele tiden, måske ingen ville få alt for riled op om det. Med nok medicin og den rigtige holdning, ikke kun kunne jeg potentielt ikke sprede flu, jeg kan undslippe varsel helt. Eller måske ikke.

tag ikke fejl, ingen af passagererne på et fly sætter pris på, hvor meget prep du lægger i at beskytte dem mod din sygdom. Den anden du hoster ind i din albue og slange ned dine hænder i Purell, hele skroget ser fyldt med mennesker, der har kløende “ejektor sæde knap” fingre. Åbenlyse turister og Forretningsfar kran deres hals for at se mit ansigt, som du gør, når nogen afskærer dig i trafikken. “Undskyld,” jeg ønskede at fortælle alle, mens dousing dem alle med Purell. “Jeg er lidt syg, og jeg hader, at jeg er her med dig lige så meget som du gør.”De virkede ikke som om de var ligeglade. Det betød ikke, at jeg længtes efter at være på deres side, forenet i irritation over det, der plagede os på denne flyvning.

reklame:

som om afskrækkelsen af at være flyparia ikke var nok reklame mod fremtidige flyrejser i det usandsynlige tilfælde af en flu, er der også en naturlig fysisk afskrækkende virkning. Som det viser sig, reagerer sinusinfektioner ikke særlig godt på udsving i lufttrykket. Jeg var forberedt på standard ørepopping, da vi begyndte vores nedstigning, men ikke for hver diskret muskel i min øregang at lyse op som en pinball maskine. Jeg begravede mit hoved mellem mine knæ og knuste mine tænder. Min kæreste spurgte mig, hvad der var galt, og jeg kunne ikke engang tale. Så spredte smerten sig til mit øje, og jeg gispede. Det føltes som om der ville ske noget! Til mit ansigt! Alt, hvad der skete, var dog, at da vi landede, var jeg alderen 15 år, og jeg var døv i det ene øre.copiloten hilste passagerer på vej ud, så jeg forklarede situationen og spurgte ham, hvor længe før min hørelse vendte tilbage. Han sagde, at det kunne tage et par dage, og takkede sarkastisk mig for at flyve med fluen. Jeg ville gerne forklare uselviskheden af denne særlige handling og de foranstaltninger, jeg havde truffet for at forhindre spredning af bakterier, men i stedet gik jeg til min fars hus og begyndte at drikke som om jeg lige var vendt tilbage fra krig.

før festen den næste dag indtog jeg en hel CVs-hyldes værdi af nukleare dekongestanter, antihistaminer, slimfortyndere og hovedpinepiller. Mine lommer var fyldt med bunker af væv, endnu mere Purell, og backup narkotika for når de stoffer, jeg var på bar off. Jeg var klar.

reklame:

Jeg forsøgte at komme ud foran fluen på en måde, der havde virket upassende på flyet. “Hej, jeg er brudens bror, og jeg er så ked af det, men jeg har fluen,” sagde jeg til flere mennesker, som jeg en dag ville være relateret til ved ægteskabets hellighed. Fra deres svar, jeg samlede, at jeg nu stødte på som en dømt køn lovovertræder på en domstolsmandat mission for at informere naboerne om mine synder.

det var en god ting, at min hørelse var vendt tilbage, for nu kunne jeg fuldt ud absorbere hver gang nogen fortalte mig at holde mig langt væk fra dem, i en sjov tone, der slet ikke var en vittighed. Andre mennesker var endnu mere ligetil. Deres ansigter ville falde ved min meddelelse, og så ville de simpelthen sige som en selvfølge, “jeg vil ikke blive syg.”For hver person, der accepterede en albue high-five, handlede to mere som om jeg forsøgte at kaste blod direkte ind i deres mund som de inficerede i” 28 dage senere.”

annonce:

Der er kun så mange gange, at folk kan behandle din tilstedeværelse som en fjendtlig forværringshandling, før du begynder at internalisere deres reaktioner og tænke: “ja, måske er jeg et stort stykke lort for at gå ud offentligt som dette.”

da festen fortsatte, følte jeg mig dog mere tilpas med mine valg. Min søster syntes meget glad for, at jeg var fløjet ind, på trods af min åbenlyse svækkelse, og hendes positivitet modvirkede nettoeffekten af alle de mennesker, der syntes at ønske, at jeg var død af forbrug. Desuden havde nogle af gæsterne endda varmet op til mig. Jeg holdt min sunde kæreste ved min side som en hale og lyse øjne kulmine kanariefugl, der vidner om min manglende smitte. Da hun dabbede ved min løbende næse, mens jeg var midt i en historie, folk syntes at tro, at vi var “søde,” snarere end “modbydeligt.”Næsten hvert øjeblik blev imidlertid afbrudt af orgasmiske pre-nys ansigt-flagrer og mig dunker mit hoved ind i min skjorte og løber udenfor for en hostende jag—kun for at fange vrede af folk, der fester i baghaven. “Hej, “sagde nogen altid,” gør os ikke syge nu, haha.”

mennesker er iboende egoistiske, og det inkluderer mig. På trods af hvad jeg betragtede altruistiske grunde til Interstate flyrejser, var det rigtigt, at jeg ikke var bekymret for det større gode. Så meget som jeg ville tro, at de mennesker, der kryber sammen ved min tilstedeværelse, var lidenskabelige, de tog ikke fejl for at give mig grimme udseende. Jeg var en generende ting, der skete med dem. Måske blev de lidt overraskede dage senere, da de viste sig ikke at blive syge, men mere sandsynligt glemte de mig for evigt med det samme. På den ene eller anden måde, det var ikke rimeligt at forvente, at de blev beroliget af det blotte syn af mig, der nyser meget omhyggeligt eller guslende piller.

reklame:

mens flus kan være overnaturligt vedholdende, var denne allerede afviklet, da jeg var på vej hjem dagen efter festen. Jeg havde ladet op på endnu flere meds end før, men jeg frygtede stadig vores nedstigning. At vide førstehånds, hvordan sinusinfektioner reagerer på lufttryk, fik mig kun til at svede muligheden for meget mere. Jeg vidste præcis, hvad der kunne ske, og jeg accepterede det som uundgåeligt, og jeg braced mig selv for head-in-a-vice-grip smerte. Jeg var lige så bange for det, som folk var for mig, da de så min sprukne røde næse komme. Selvom smerten aldrig ankom, følte jeg bagefter ikke, at frygten var blevet forlagt.

Det har kun været en kold og flu sæson siden den nedstigning, og jeg har ikke stødt på nogen syge mennesker på fly endnu. Næste gang nogen har flu på mit fly, selvom, det vil ikke være mig. Aldrig igen. Når det sker, Jeg ser frem til at slutte sig til alle andre på hjemmeholdet i at udtrykke vores kollektive afsky sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.