Ginger Banana Green Smoothie

dette indlæg er sponsoreret af mine vidunderlige venner på Bobs Red Mill! Vi bruger deres fantastiske chia frø til denne Ginger Banana Green Smoothie.

Åh hej hej! Har du savnet mig? Jeg har savnet dig.

Ginger Banana Green Smoothie: dette er ikke din gennemsnitlige smoothie! Pakket med krydret ingefærsmag, denne veganske og glutenfri smoothie er den perfekte sunde måde at starte din dag på. - mad.com opskrift't your average smoothie! Packed with spicy ginger flavor, this vegan and gluten free smoothie is the perfect healthy way to start your day. || fooduzzi.com recipe

måske vidste du ikke engang, at jeg var ude af drift i helgen. Men hvis du gjorde det, jeg har en meget god undskyldning: Jeg havde en af de bedste fridage nogensinde.

jeg helt unplugged (med undtagelse af et par e-mail check-ins) og havde en fantastisk uge nyder denne varme vejr! Og det var lyksalighed. Fuldstændig og total lyksalighed.

Mark og jeg tilbragte lidt tid i hans hjemby med sine forældre og venner, og så så vi hans gamle familie hjemmevideoer, som var sød og perfekt. Vi spiste også alle de ting som glutenfri mac & ost og vegansk sjusket joes.

og så næste dag … vi gik på ski! I 50 graders vejr! Det var min første gang skiløb, og jeg må sige, det var fantastisk. Det er sådan en spænding at glide så hurtigt på dine ski. Jeg havde nogle alvorlige problemer, når det kom til at komme op efter at være faldet ned (hvilket var meget lettere end jeg ville passe på at indrømme), men jeg havde en komplet og total blast. Dagen sluttede med øl og vegansk grillet ost. Jeg mener goddag. Bedste dag nogensinde.

men efter en uges forkælelse var min mave mindre end begejstret. Jeg er ret sikker på, at jeg hørte nogle svage hvisker af “Jeg hader dig” mandag, kommer fra min maveområde. Ikke ideel.

så jeg kunne ikke vente med at dykke først ind i min nye favorit smoothie: denne Ginger Banana Green Smoothie.

Ginger Banana Green Smoothie: dette er ikke din gennemsnitlige smoothie! Pakket med krydret ingefærsmag, denne veganske og glutenfri smoothie er den perfekte sunde måde at starte din dag på. || fooduzzi.com opskrift't your average smoothie! Packed with spicy ginger flavor, this vegan and gluten free smoothie is the perfect healthy way to start your day. || fooduzzi.com recipe

alvorligt dog. Jeg har ikke lagt en smoothie opskrift på her i omkring 2 flere år. Og der er en grund. Jeg ser næsten aldrig efter smoothie opskrifter online, da jeg normalt bare vælger og vælger fra hvad jeg finder i mit køleskab/skab, smider dem i en blender og badaboom: det er smoothie tid. Jeg er ikke sikker på, om i alle føler det samme. Forhåbentlig ikke.

fordi denne ingefær banan Grøn Smoothie. Det fortjener et helt indlæg for sig selv. Jeg har haft det til morgenmad hver dag i (bogstaveligt talt) en halvanden måned. Og jeg har lige købt en gaggle bananer i butikken i går, så jeg kan fortsætte med at gøre det.

Jeg elsker denne smoothie!

det er virkelig virkelig simpelt og kræver kun en håndfuld ingredienser:

 • en frossen banan – giver os en glat og cremet struktur + noget sødme
 • en håndfuld spinat – til næringsstoffer + farve
 • hamp hjerter – til protein (kan også subproteinpulver efter eget valg)
 • ingefær – til den mest vanedannende varme og krydrede smag + fordøjelsesfordele
 • kanel – til lidt varme + blodsukkerstabilisering
 • chia frø – til protein, fiber, + tekstur!

Bobs Red Mill Chia Frø er kinda stjernen i denne smoothie. Du kan absolut blande dem sammen med resten af ingredienserne, men jeg finder ud af, at de gør smoothies for tykke, hvis de behandles på denne måde. Jeg kan godt lide at blande dem i hånden lige i slutningen. På den måde bliver de dejlige og sprøde og pop-y, når du spiser din smoothie. Det er ret perfekt. Jeg elsker disse små frø!

Ginger Banana Green Smoothie: dette er ikke din gennemsnitlige smoothie! Pakket med krydret ingefærsmag, denne veganske og glutenfri smoothie er den perfekte sunde måde at starte din dag på. || fooduzzi.com opskrift't your average smoothie! Packed with spicy ginger flavor, this vegan and gluten free smoothie is the perfect healthy way to start your day. || fooduzzi.com recipe

og tekstur! Jeg kan godt lide mine smoothies thiiiiiick og icy. Men når isen blandes med resten af ingredienserne, har denne smoothie næsten tekstur af en kølig. Åh ja. Jeg sagde frosty.

ud over de crunchy chia frø elsker jeg granola oven på mine smoothies. Nogle af mine favoritter er: citron Chia Frø Granola, Orange kanel Granola, og banan brød Granola.

for rigtige venner. Jeg tror, du vil elske denne. God fornøjelse!

Ginger Banana Green Smoothie

fra Foodci at https://www.fooduzzi.com/2017/02/ginger-banana-green-smoothie/

https://www.fooduzzi.com/wp-content/uploads/2017/02/ginger-banana-smoothie-8.jpg

prep: 5m udbytte: serverer 1-2 personer Total: 0h 5m

min all-time favorit morgenmad grøn smoothie! Lidt krydret, og helt cremet, drømmende og lækker.

du skal bruge…

 • 1 stor banan, skrællet, hakket i 5 stykker og frosset natten over
 • 2 små håndfulde spinat
 • 1/2 – 1 tsk. jord ingefær *
 • 1/2 tsk. kanel
 • 1/2 + kop usødet vanilje mandelmælk
 • 9 isterninger (eller mindre om ønsket)
 • 1 spsk. Bob ‘ s Red Mill Chia Seeds
 • til topping: granola (jeg brugte denne opskrift)

Kørselsvejledning

 1. tilsæt banan, spinat, ingefær, kanel, mandelmælk og isterninger til en kraftig blender. Blend, skrab ned ad siderne og tilsæt mere mandelmælk, hvis det er nødvendigt, indtil det er glat. Bland chiafrøene i hånden. Hæld i 1-2 kopper og top med granola, hvis det ønskes.

yderligere noter

*1 tsk. ingefær er min foretrukne måde at fremstille denne smoothie på, men retfærdig advarsel: den er krydret. Vælg 1/2 tsk. ingefær i stedet, hvis du ikke er en stor ingefærfan; smagene er pæne og afbalancerede på denne måde.

Ginger Banana Green Smoothie: dette er ikke din gennemsnitlige smoothie! Pakket med krydret ingefærsmag, denne veganske og glutenfri smoothie er den perfekte sunde måde at starte din dag på. - mad.com opskrift't your average smoothie! Packed with spicy ginger flavor, this vegan and gluten free smoothie is the perfect healthy way to start your day. || fooduzzi.com recipe

en særlig tak går til Bobs Red Mill for at sponsorere dette indlæg! Tjek mere lækre sunde opskrifter, snag kuponer, og find butikker i nærheden af dig på BobsRedMill.com!

Deltag i Foodci Fam!

jeg sender dig sunde tager på klassiske opskrifter, liflig opskrift roundups, og flere opdateringer på min voksende blog. Du vil også modtage en serie, hvor jeg deler min top middag, dessert og snack opskrifter med dig-gratis!

Søg! Tjek din e-mail for at bekræfte din e-mail-adresse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.