Weekly HBCU Football Power Rankings Poll

tämä tietosuojakäytäntö on laadittu palvelemaan paremmin niitä, jotka ovat huolissaan siitä, miten heidän henkilökohtaisia tietoja (pii) käytetään verkossa. PII, sellaisena kuin sitä käytetään Yhdysvaltain yksityisyyslaissa ja tietoturvassa, on tieto, jota voidaan käyttää yksinään tai muiden tietojen kanssa yksittäisen henkilön tunnistamiseen, yhteydenottoon tai paikantamiseen tai henkilön tunnistamiseen kontekstissa. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti saadaksesi selkeän käsityksen siitä, miten keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi verkkosivustomme mukaisesti.
mitä henkilötietoja keräämme henkilöiltä, jotka vierailevat blogissamme, verkkosivustollamme tai sovelluksessamme?
kun tilaat tai rekisteröidyt sivustollamme, sinua voidaan tarvittaessa pyytää antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, luottokorttitietosi tai muita tietoja, jotka auttavat sinua kokemuksesi kanssa.
milloin keräämme tietoa?
keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt sivustollamme, teet tilauksen, tilaat uutiskirjeen, vastaat kyselyyn, täytät lomakkeen tai syötät tietoja sivustollamme.
miten käytämme tietojasi?
saatamme käyttää sinulta keräämiämme tietoja, kun rekisteröidyt, teet ostoksen, kirjaudut uutiskirjeeseemme, vastaat kyselyyn tai markkinointiviestintään, surffaat verkkosivustolla tai käytät tiettyjä muita sivuston ominaisuuksia seuraavilla tavoilla:
• räätälöidäksesi käyttäjän kokemuksen ja mahdollistaaksemme sen, että voimme tarjota sen tyyppistä sisältöä ja tuotetarjontaa, josta olet eniten kiinnostunut.
• parantamaan verkkosivujamme, jotta ne palvelisivat sinua paremmin.
• jotta voimme palvella sinua paremmin asiakaspalvelupyyntöihisi vastaamisessa.
• hallinnoimaan kilpailua, promootiota, kyselyä tai muuta sivuston ominaisuutta.
• nopeasti käsitellä transaktioita.
miten suojaamme vierailijatietoja?
emme käytä haavoittuvuuden skannausta ja/tai skannausta PCI-standardeihin.
henkilökohtaiset tietosi ovat suojattujen verkkojen takana, ja niihin pääsee vain rajoitettu määrä henkilöitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin ja joiden on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Lisäksi kaikki arkaluonteiset / luottotiedot, jotka annat, salataan SSL (Secure Socket Layer) – tekniikalla.
toteutamme erilaisia turvatoimia, kun käyttäjä tekee tilauksen
Kaikki tapahtumat käsitellään yhdyskäytävän tarjoajan kautta eikä niitä tallenneta tai käsitellä palvelimillamme.
käytämmekö “evästeitä”?
emme käytä evästeitä seurantatarkoituksiin
voit valita, että tietokoneesi varoittaa sinua joka kerta, kun eväste lähetetään, tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Teet tämän selaimesi (kuten Internet Explorerin) asetusten kautta. Jokainen selain on hieman erilainen, joten katso selaimesi ohjevalikosta, niin opit oikean tavan muokata evästeitä.
Jos poistat evästeet käytöstä, jotkin ominaisuudet poistetaan käytöstä, jotka tekevät sivustokokemuksestasi tehokkaamman ja osa palveluistamme ei toimi kunnolla.
tilauksia voi kuitenkin vielä tehdä .
Third Party Disclosure
ei, emme myy, kauppaa tai muuten siirrä ulkopuolisille henkilökohtaisia tietojasi, ellemme anna sinulle ennakkoilmoitusta. Tämä ei sisällä verkkosivuston ylläpitokumppaneita ja muita osapuolia, jotka auttavat meitä käyttämään verkkosivustoamme, hoitamaan liiketoimintaamme tai huoltamaan sinua, kunhan nämä osapuolet suostuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, kun uskomme, että luovutus on asianmukaista noudattaa lakia, valvoa sivustomme käytäntöjä tai suojella meidän tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.
ei-henkilökohtaisesti tunnistettavia vierailijatietoja voidaan kuitenkin antaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.
kolmannen osapuolen linkit
joskus, harkintamme mukaan, saatamme sisällyttää tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita verkkosivuillamme. Näillä kolmannen osapuolen sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi meillä ei ole mitään vastuuta tai vastuuta näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Kuitenkin, pyrimme suojelemaan eheyttä sivustomme ja tervetulleita palautetta näistä sivustoista.
Google
Googlen mainontavaatimukset voidaan tiivistää Googlen Mainontaperiaatteisiin. Ne on otettu käyttöön, jotta käyttäjille saadaan positiivinen kokemus. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
käytämme verkkosivuillamme Google AdSense-mainontaa.
Google kolmannen osapuolen toimittajana käyttää evästeitä mainosten esittämiseen sivustollamme. Googlen käyttö DART evästeen avulla se voi palvella mainoksia käyttäjillemme perustuu heidän vierailunsa sivustollemme ja muita sivustoja Internetissä. Käyttäjät voivat kieltäytyä DART-evästeen käytöstä vierailemalla Googlen mainos-ja sisältöverkon Tietosuojakäytännössä.
olemme toteuttaneet seuraavat:
* uudelleenmarkkinointi Google AdSensen kanssa
* DoubleClick-alustan integrointi
me yhdessä kolmansien osapuolten, kuten Googlen, kanssa käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analytics-evästeet) ja kolmannen osapuolen evästeitä (kuten DoubleClick-eväste) tai muita kolmannen osapuolen tunnisteita yhdessä kerätäksemme tietoja käyttäjien vuorovaikutuksesta mainosten näyttökertojen kanssa ja muista mainospalvelutoiminnoista, jotka liittyvät verkkosivustoomme.
Opting out:
käyttäjät voivat asettaa asetuksia siitä, miten Google mainostaa sinulle Google Ad Settings-sivulla. Vaihtoehtoisesti, voit jättäytyä pois vierailemalla Network Advertising initiative opt out-sivulla tai pysyvästi Google Analyticsin Opt Out-selaimen lisäosassa.
California Online Privacy Protection Act
CalOPPA on ensimmäinen osavaltion laki kansakunnassa, joka vaatii kaupallisia verkkosivustoja ja verkkopalveluja julkaisemaan Tietosuojakäytännön. Lain ulottuvuus ulottuu pitkälle Kaliforniaan vaatia henkilö tai yritys Yhdysvalloissa (ja mahdollisesti maailmassa), joka toimii sivustot kerätä henkilökohtaisia tietoja Kalifornialaisilta kuluttajilta lähettää huomiota herättävä Tietosuojakäytäntö verkkosivuillaan, jossa täsmennetään tiedot kerätään ja ne henkilöt, joiden kanssa se on jaettu, ja noudattaa tätä politiikkaa. – See more at: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
According to CalOPPA we agree to the following:
käyttäjät voivat vierailla sivustollamme anonyymisti
kun tämä tietosuojakäytäntö on luotu, lisäämme siihen linkin kotisivullemme tai vähintään ensimmäiselle merkittävälle sivulle verkkosivustollemme tulon jälkeen.
tietosuojakäytäntömme linkki sisältää sanan “Yksityisyys”, ja se löytyy helposti yllä mainitulta sivulta.
Käyttäjille ilmoitetaan kaikista Tietosuojakäytännön muutoksista:
• tietosuojakäytäntömme sivulla
käyttäjät voivat muuttaa henkilötietojaan:
* lähettämällä meille sähköpostia
• soittamalla meille
• kirjautumalla sisään heidän tililleen
miten sivustomme käsittelee ei seuraa signaaleja?
me kunnioitamme älä seuraa signaaleja ja älä seuraa, istuta evästeitä tai käytä mainontaa, kun Do Not Track (DNT) – selainmekanismi on käytössä.
salliiko sivustomme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan?
on myös tärkeää huomata, että sallimme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan
Coppa (Children Online Privacy Protection Act)
kun kyse on alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietojen keräämisestä, children ‘ s Online Privacy Protection Act (Coppa) asettaa vanhemmat valvontaan. Federal Trade Commission, the nation’s consumer protection agency, valvoo Coppa sääntö, jossa täsmennetään, mitä operaattorit sivustot ja verkkopalvelut on tehtävä suojella lasten yksityisyyttä ja turvallisuutta verkossa.
emme erityisesti markkinoi alle 13-vuotiaille.
Fair Information Practices
Fair Information Practices-periaatteet muodostavat yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön selkärangan Yhdysvalloissa, ja niihin sisältyvillä käsitteillä on ollut merkittävä rooli tietosuojalakien kehittämisessä ympäri maailmaa. Fair Information Practice-periaatteiden ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen on erittäin tärkeää, jotta voidaan noudattaa erilaisia henkilötietoja suojaavia tietosuojalakeja.
ollakseen linjassa Fair Information Practices we will take the following responsiivinen action, should a data breach occur:
ilmoitamme käyttäjille sähköpostitse
* 7 pankkipäivän kuluessa
ilmoitamme käyttäjille sivustoilmoituksessa
* 7 pankkipäivän kuluessa
hyväksymme myös yksilöllisen muutoksenhaun periaatteen, joka edellyttää, että yksityishenkilöillä on oikeus harjoittaa oikeudellisesti täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia tietojen kerääjiä ja käsittelijöitä vastaan, jotka eivät noudata lakia. Tämä periaate edellyttää paitsi sitä, että yksityishenkilöillä on täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia tietojen käyttäjiä vastaan, myös sitä, että yksityishenkilöt voivat vedota tuomioistuimiin tai valtion virastoon tutkiakseen ja/tai nostaakseen syytteen henkilötietojen käsittelijöiden noudattamatta jättämisestä.
Yhteydenotto meihin
Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.
AFRO.COM
ATTN: WEBEDITOR
2519 N. Charles Street
Baltimore
MARYLAND 21218
Yhdysvallat
[email protected]
410-554-8200

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.