Creme fraiche Scones

ligesom hvad du ser? Del det med dine venner!

lys og fluffy, disse creme creme Scones er bare ting for de varmere vejr intime brunches. Bryg lidt kaffe og te; virksomheden kommer!

på det seneste har jeg været på et scone-spark; nå, faktisk mere af en overbagning, pakning-på-pund, ekstrem selvforkælelse, fuld af kærlighedsaffære! Jeg elsker at lave mad og bage. Nogle gange er jeg i humør til at skabe noget med en million ingredienser og timer med forberedelse og tilberedningstid.

men der er ikke noget mere tilfredsstillende end en opskrift, der har meget få ingredienser og tager meget lidt tid. En anden bonus med disse scones er, at du kan tilføje enhver smag, du tilfældigvis ønsker i det øjeblik.

når alt kommer til alt har det altid handlet om dig!

som du kan se på billederne, har jeg prøvet et par forskellige smagskombinationer, der passer til min personlige smag. Og det er en rigtig god ting ved denne creme creme opskrift. Du kan tilpasse det næsten enhver hvilken vej! Jeg har lavet tre forskellige versioner til netop dette indlæg bare for at vise dig alsidigheden i denne opskrift.

tilføjelsesindstillingen kan være noget. Med henblik på fotografierne har jeg lavet tre batches. Der er et parti blåbær scones, og så er der de dejlige glaserede citron valmue frø scones, og endelig, for dem, der ønsker en sødere scone, jeg har forberedt klassisk chokolade chip.

hvad mere kan jeg tilføje?

Jeg har prøvet næsten alt i scones. Jeg prøvede dem med kokos, jordbær, appelsin og tranebær, og endda toffee bits! Men her er et advarselsord. Når du tilføjer den sidste smagsingrediens for at gøre disse scones til din egen, skal du begrænse dig til en halv kop tilføjelser.

også, hvis du tilføjer noget med væske, vil du ende med at ændre tætheden af dejen, hvilket vil ændre slutresultatet.

Hvis du ser nøje, vil du se, at citronvalmuefrø scone er ikke har tyk eller oppustet som de andre scones. Der er en meget god grund til det. Jeg tilføjede to teskefulde citronsaft til den første halvdel af opskriften. Bare den lille mængde væske ændrede scones evne til at stige som de andre under bagningsprocessen.

Hvis du planlægger at tilføje væsker, såsom citronsaft, eller hvis du vælger at bruge ekstrakter, såsom vanilje, kaffe eller mandelekstrakt, skal du kun holde dig til to teskefulde pr.

tilsæt væsken til opskriften med creme fraiche, æggehvide og smør. Alle de våde ingredienser skal blandes sammen, før du tilsætter melet.

det er også værd at nævne, at mens jeg nogle gange danner dejen til en skiveform og derefter skærer den i otte kiler, valgte jeg denne gang en scoop-tilgang. En stor is eller cookie scoop fungerer meget godt. Jeg har dette sæt her, og jeg brugte den største scoop.

frisk er ikke altid bedre! Ked.

frisk frugt fungerer ikke og fungerer ikke i denne opskrift. Da dejen er tæt og tung, ødelægger blandingen af frugten fuldstændigt frugtens integritet. Tro mig, dine jordbær vil være papirmasse, og dine blåbær vil se ud som om de har set bedre dage. Hold dig kun til den tørrede frugt eller rips.

men med så mange andre tilføjelsesmuligheder til rådighed, behøver du ikke bruge dine friske bær eller frugt. Gem dem til dine salater eller til toppen af din yoghurt med. For disse scones, riffel gennem dit spisekammer og find de ingredienser, du normalt ikke bruger. Og hvis alt andet fejler, hold dem klare! De er lækre med min nemme hjemmelavede marmelade!

konklusion:

personligt tror jeg, at livet med en friskbagt scone og en kop te umuligt kan blive bedre! Når vejret bliver lidt varmere, er der intet mere tilfredsstillende og afslappende end en scone smurt med smør. Jeg tager scone udenfor og sidder på vores balkon.

På lørdag morgen finder du mig at gøre dette engang før 8am. Jeg er altid op og ud af sengen klokken 6, selv om ugen, og jeg elsker at have det øjeblik for mig selv.

jeg har en meget stiv rutine lørdag og søndag morgen. Det første jeg gør er at brygge en varm kop kaffe. Jeg tjekker min blogstatistik, følger op på mine blogforpligtelser med hensyn til deling eller planlægning af indlæg.

når det er gjort, får jeg mig en scone, brygger en anden kop kaffe og sidder udenfor på vores fjerde sal balkon. Det er perfekt-lige højt nok til at være væk fra gaden, men tæt nok, så jeg kan se verden gå om sin virksomhed.

jeg gør mit bedste tænkning i løbet af den tid. Vi bor på en travl gade, så trængsel og travlhed i trafikken, transit og folk fra alle samfundslag fylder endnu ikke mine ører med støj.

Jeg afslutter min scone (nogle gange to!) og tag det stille, mens jeg er færdig med min kaffe. Til tider bringer jeg min notesbog frem og noterer opskriftsideer eller laver en liste over ting, jeg skal gøre i løbet af helgen.

før jeg ved af det, John.e og McKenna er vågne og går om deres virksomhed. Jeg længes stille efter søndag morgen, når jeg kommer til at gøre det igen, men lige nu, jeg er nødt til at skubbe alle til at gøre sig klar og få os ud af døren. Lørdagens landmændsmarked venter på ingen!

hvis du elskede denne opskrift, er her nogle andre, der også kan interessere dig:

In a hurry? Save this recipe to your Pinterest board for later! Click HERE!

iv

3.72 fra 21 stemmer

sure creme scones

lette og fluffy, disse creme creme scones er bare ting for de varmere vejr intime brunches. Bryg lidt kaffe og te; virksomheden kommer!

Pin RecipePrint Recipe

Prep Time 15 mins
Cook Time 15 mins
Total Time 30 mins

Servings 8 scones
Calories 307kcal
Author Lord Byron’s Kitchen

Ingredients

 • 1 large egg
 • 3 tablespoons butter, softened
 • 2/3 cup sour cream, 5%
 • 2 1/4 cups all purpose flour
 • 2 teaspoons baking powder
 • 1/2 teaspoon baking soda
 • 1/3 cup brown sugar
 • 1/4 teaspoon cinnamon
 • 3 tablespoons granulated sugar
 • 1/4 teaspoon salt
 • 1/2 cup dried berries or fruit, optional
 • 4 teaspoons course white sugar, valgfri
 • 1 spsk vand

instruktioner

 • Forvarm ovnen til 400 grader. Line en bageplade med en silikone bageplade eller pergamentpapir.
 • sigt og kombiner mel, bagepulver, bagepulver, sukker, brunt sukker, salt og kanel i en stor blandeskål. Afsætte.
 • Adskil æggeblommen fra den hvide. Gem æggeblommen til det sidste trin inden bagning.
 • pisk æggehviden, smeltet smør og creme fraiche sammen i en anden skål. (Hvis du tilføjer et ekstrakt – vanilje eller noget andet, skal du tilføje det nu, men ikke mere end 2 teskefulde)
 • når de er blandet, tilsættes de tørre ingredienser og din tilsætning til de våde ingredienser og omrøres, indtil de fleste af ingredienserne er samlet. Bland ikke dejen over. Bland lige indtil melet er inkorporeret.
 • brug en stor is scoop, scoop dejen ud på bagepladen. Jeg brugte en halv kop scoop størrelse.
 • tilsæt en spiseskefuld vand til æggeblommen og visp for at kombinere. Brug en konditorbørste til at børste toppen af hver scone let med æggeblommeblandingen. Drys over omkring en halv teskefuld selvfølgelig sukker, hvis du bruger.
 • bages i 15 minutter. Fjern det fra ovnen, og tag det straks ud af bagepladen og overfør det til et trådkølestativ. Serveres varm eller ved stuetemperatur.

noter

reduceret fedt creme fraiche, 5%, har en tyndere konsistens og fungerer meget bedre i denne opskrift end fuld fedt creme fraiche. Den tynde konsistens er nødvendig for at binde alle de andre ingredienser sammen.

hvis du laver citronvalmuefrøskonen, skal du kun bruge 1 dynge spiseskefuld valmuefrø som tilføjelse. Tilsæt også citronskal fra en stor citron til de tørre ingredienser, inden du blander med de våde ingredienser.

for at gøre glasuret skal du kombinere 1 kop konditorens sukker med 2 spiseskefulde citronsaft. Pisk godt sammen. Drys over helt afkølede scones.

ernæring

kalorier: 307kcal | kulhydrater: 51g | Protein: 5g | fedt: 9g | mættet fedt: 5g | kolesterol: 44mg | natrium: 209mg | kalium: 261mg | Fiber: 2g | sukker: 21G | vitamin A: 285IU | vitamin C: 0,2 mg | Calcium: 87mg | jern: 2.1 mg

laver du denne opskrift? Vis mig din version! Tag mig på Instagram Eller Facebook! @lordbyronskitchen | #lordbyronskitchen

al adgang til Lord Byrons køkken! Gå aldrig glip af en anden opskrift! Følg mig på sociale medier: FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

kan du lide hvad du ser? Del det med dine venner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.