Anchor Charts som et effektivt lærer/Elevværktøj

  Tilbage på dagen ville det ikke være usædvanligt at komme ind i et klasseværelse, især i de elementære karakterer, og få et glimt af købte uddannelseskort, der vises på vægge, vinduer og opslagstavler. Jeg kan huske i mine tidligere undervisningsdage at gå til lærerbutikken (Hammett var stedet at shoppe) for at købe dekorationssæt. I August, undervisningskuponerne oversvømmede min postkasse med lokkende tilbud om at købe materiale til at sende i klasseværelset. Jeg var i godt selskab som mine kolleger, og jeg ville træffe beslutninger om, hvilke der skulle købes. Beslutninger, beslutninger, går vi efter den nyeste trend eller den prøvede og sande? Sættene var en no-brainer. De var organiseret efter tema, iøjnefaldende, og de var timesavers.

  Spol frem til i dag, og skubbet er for flere lærerskabte materialer, der vises i klasseværelset for at understøtte læringsmiljøet. Således udtrykket vi hører ofte i min bygning, og jeg er sikker på i mange skoler rundt om i landet: anker diagrammer.

  Hvad er Anchor Charts?

  kort sagt, et ankerdiagram er et værktøj, der stort set bruges til at understøtte instruktion og til at bevæge den studerende mod at opnå succes med lektioner, der undervises i klassen. De bruges også som et klasseværelsesstyringsværktøj til studerende til selv at overvåge deres adfærd ved forsigtigt at minde dem om forventninger og rutiner.

  Ankerdiagrammer oprettes under undervisningen af lektionen. Når læreren modellerer lektionen eller strategien, er lektionsforstærknings-eller strategiværktøjet skrevet på kortpapir. Når lektionen er afsluttet, placeres diagrammet på et praktisk studievenligt sted, hvor de studerende kan få adgang til det uafhængigt. Dette er et andet middel til akademisk støtte, især for den visuelle lærer. Det smukke ved et ankerkort er, at det kan vises efter behov eller bestemmes af det studerendes arbejde. Nogle ankerkort lever hele året rundt i klasseværelset, mens andre kun vises under den aktuelle studieenhed.

  Sample Anchor Charts

  Charts for classroom management: et diagram svarende til dette hjælper med at eliminere “jeg er færdig, hvad gør jeg næste?” blues. Mine studerende og jeg oprettede dette diagram baseret på kravene til uafhængig læsning.

  diagrammer, der bor i rummet til skoleåret: disse diagrammer tjener som en konstant påmindelse til eleverne uden direkte input fra læreren. Når lektionen er demonstreret, diagrammet forbliver på plads for forsigtigt at guide dem, der måske har et tilfælde af, “jeg glemte” eller “lærte du det?” syndrom.

  diagrammer, der tager orlov og retur: disse diagrammer vil du laminere på grund af slid fra brug i klasseværelset. For de tidspunkter, hvor en lektion gentages, passer disse diagrammer til regningen. Jeg bruger følgende diagram i redigeringsfasen af mine skriveenheder. Min medlærer, Sue Grass, udformet essay struktur diagram.

  diagrammer, der vokser og udvikler sig over tid: jeg tror, at mine studerende nyder disse mest. Vi arbejder i øjeblikket på forskellige måder at navngive vores dialog i vores skrivning. Vores” i stedet for sagt ” væg vokser, når eleverne tilføjer forskellige dialogmærker. Der er plads på diagrammet for at lette denne proces.

  diagrammer, der i øjeblikket er i enheden: Vi skriver i øjeblikket fiktion i vores rum og øger vores bestræbelser på at variere vores overgange. Disse diagrammer kan gå på orlov i slutningen af enheden og dukke op igen under vores test raffinement enhed.

  visdomsperler — genopfind ikke hjulet. Hvis du ser et diagram i en kollegas klasseværelse, som du elsker, skal du først komplimentere og derefter spørge, om du må låne ideen. Jeg ser konstant fantastiske diagrammer i min bygning. Heldigvis elsker mine kolleger at dele. Tænk på at komme sammen med nogle af dine kolleger for at oprette en “bank” af diagrammer. Du kan også prøve Pinterest for at finde andre ideer.

  eventuelle ankerdiagrammer, der fungerer rigtig godt for dig og dine studerende? Venligst dele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.